Project Description

LM TOX sprej protiv letećih insekata brzo i efikasno uništava sve vrste letećih insekata (komarce, muve itd). Njegovo dejstvo utiče da se insekti na tom mestu ne pojavljuju narednih 5 sati.

LM TOX sprej protiv gmižućih insekata brzo i efikasno uništava bubašvabe i mrave tako da se insekti ne pojavljuju na tom mestu naredne 3-4 nedelje.

LM TOX STRONG sprej protiv letećih insekata sa produženim dejstvom. Zahvaljujući novoj formuli produženo je dejstvo posle upotrebe na 10 sati, tako da se u tom vremenskom periodu insekti neće pojavljivati u prostoriji u kojoj je korišćen sprej STRONG.

SVI SAD I U NOVOM PAKOVANJU OD 600 ml.

Kosili bebi kozmetika proizvodi se po zaštićenoj švajcarskoj formuli koja garantuje vrhunski kvalitet. Lekovito bilje, prirodni sastojci, odsustvo parabena, prepoznatljiv miris čine Kosili
tako posebnim.

Kosili Ultra Sensitive šampon za bebe sadrži pažljivo odabrane sastojke koji imaju blagotvorno dejstvo na kožu i kosu beba. Sadrži biljne ekstrakte kamilice, komorača, matičnjaka, hmelja, hajdučke trave i imele.

Kosili All Natural linija je jedinstvena i inovativna kolekcija bebi kozmetike koja u svojoj formuli sadrži 97% prirodnih sastojaka.

Sada i u novom pakovanju sa pumpicama.