ZA BREND

DA LI JE VAŠ BREND VREDAN POVERENJA?

Zato pokažite višedimenzionalnu potrošačku perspektivu o vašoj atraktivnosti

ZAŠTO?

Angažujete se, i zadržavajte potrošače sa samopouzdanjem kako biste ojačali vaš odnos sa njima.

Poverenje može imati značajan uticaj na prihvatanje brenda od strane kupaca. Kada klijenti veruju brendu, veća je verovatno da će prigrliti i stupiti u interakciju sa njegovim proizvodima ili uslugama. Takođe je verovatnije da će pozitivno sagledati brend i osetiti odanost prema njemu.

Naš pečat jača ovo poverenje i povećava prihvatanje brenda.
Pečat, čiji je izbor isključivo u rukama kupaca, može poslužiti kao vizuelni prikaz poverenja koje je izgrađeno između brenda i njegovih kupaca.

Deluje kao simbol posvećenosti brenda zadovoljavanju potreba i preferencija svojih kupaca, što može dodatno povećati njihovo poštovanje prema brendu.

Uključivanjem kupaca u proces brendiranja, možete izgraditi čvršće odnose sa svojim kupcima i stvoriti osećaj lojalnosti i zalaganja koji dovodi do povećanog rasta tržišnog udela.

Naš koncept i pečat je posvećen brendovima uopšte kako bi se naglasio njihov dinamizam i poverenje koje daju i prepoznaju korisnici

Naša istraživanja i koncept su rezultat zajedničkog razvoja sa kompanijom NilsenIQ. Studija je zasnovana na poverenju potrošača u brend. Fokusiran je na poverenje. Posebna karakteristika istraživanja su temelji koji brend čine inovativnim i atraktivnim u očima korisnika.

METODOLOGIJA

Nezavisna i transparentna metodologija, koja je odraz mišljenja opšte populacije srpskih korisnika, zasnovana je na studiji u kojoj će svi glavni konkurenti biti uključeni u pojedinačne kategorije. Izabrani brend poverenja godine ili ne, seznajte da li ste prvi izbor u očima korisnika ili zašto niste. Studijski izveštaji iz Istraživanja NilsenIQ-a mogu biti koristan alat za vas i analizu vašeg brenda kroz prizmu različitih faktora koji grade vidljivost i uspeh svakog brenda.

POVERENJE

PRIVLAČNOST

INOVATIVNA SPOSOBNOST

DRUŠTVENA ODGOVORNOST

PREPORUKE KORISNIKA

KRITERIJUMI U ISTRAŽIVANJA SU:

PREPORUKE KORISNIKA , čine najveći deo ukupne ocene
POVERENJE, korisnika i kupaca samom brendu i njegovim proizvodima ili uslugama i iskustvu koje imaju.
PRIVLAČNOST brenda
INOVATIVNA SPOSOBNOST brenda koja odražava napredak, kontinuirani razvoj i sposobnost zadovoljavanja potreba i želja korisnika
DRUŠTVENA ODGOVORNOST brenda , kao odgovor na inkluzivni odnos prema društvu i mogućnost šire društvene inkluzije, uključujući vrednosti i poslovanje kompanije

NAŠI PARTNERI