Izabrani brend poverenja godine

Angažovati, privući i zadržati potrošače sa poverenjem kako bi ojačali odnos sa njima


Pročitaj više

Naš koncept i pečat posvećeni su brendovima uopšte, kako bi se naglasila njihova dinamičnost i poverenje koje daju i prepoznaju korisnici

DA LI IMATE POUZDAN BREND?

DA LI IMATE POUZDAN BREND?
Istaknite poverenje koje ste stekli i privucite još više kupaca. Zadovoljni kupci su najbolji način da privučete nove kupce. Ali da li novi kupci znaju o zadovoljstvu i poverenju u vaš brend?

Poverenje može imati značajan uticaj na to kako potrošači prihvataju brend.
Kada potrošači veruju brendu, verovatnije je da će prihvatiti i angažovati se njegovim proizvodima ili uslugama. Takođe je verovatnije da će brend pozitivno doživljavati i osećati osećaj lojalnosti prema njemu.

Naš pečat jača to poverenje i povećava prihvatanje brenda.

Pečat, čiji je izbor isključivo u rukama kupaca, može poslužiti kao vizuelni prikaz poverenja koje je izgrađeno između brenda i njegovih kupaca.

Deluje kao simbol posvećenosti brendu, i zadovoljavanju potreba i želja potrošača, što može dodatno povećati njihovu zahvalnost za brend.

Angažovanjem potrošača u procesu brendiranja, uspostavljate jače odnose sa svojim klijentima i stvarate osećaj lojalnosti i zagovaranja koji dovodi do većeg rasta tržišnog udela.

Naše istraživanje i koncept su rezultat zajedničkog razvoja sa istraživačkim agencijama. Studija se zasniva na poverenju potrošača u brend. Fokusira se na poverenje. Specijalnost istraživanja su temelji koji čine brend inovativnim i atraktivnim u očima korisnika

© POY Adria d.o.o., Trnovska ulica 10, 1000 Ljubljana